Yellow Rose Sensitive Skin Care face mask 50 ml (ord.pr 299)

Sensitive skin care face mask från Yellow Rose Lugnande, lugnande och återfuktande mask, i form av en uppfriskande gelkräm, speciell för känslig hud med torrhet och rodnad. Dess sammansättning är baserad på den höga koncentrationen av lugnande medel i kombination med Prebiotics, Ceramides, närande och fuktgivande medel.


Ger omedelbar lindring av irritation, värmevallningar, intensiv brännande känsla, kyler och slappnar av känslig hud. Hjälper till att förbättra bilden av rodnad och utseendet på rynkor / uttryckslinjer ("Botoxliknande" effekt). Det kan också appliceras på natten.

Oparfymerad komposition.

Dermatologiskt testad på känslig hud.

Det kan appliceras efter: rakning, hårborttagning, laser, exfoliering, kosmetiska behandlingar.

Använda sig av
Använd 1-3 gånger i veckan. På ren hud, applicera ett tunt lager av mask över ansiktet och halsen. Undvik ögonkontakt. Efter 15 - 20 minuter avlägsnas den med en torr vävnad och resterna avlägsnas med vatten. Tona huden med lämplig Yellow Rose -lotion.

Kombineras effektivt med andra ansiktsvårdsprodukter från Yellow Rose Sensitive Skin Care.
Grundläggande ingredienser
Innehåller
Prebiotiskt extrakt, lugnande: Butylcyklohexanol, Silymarin och Ursolsyra, Kollagen av marint ursprung, Hyaluronsyra, Ceramider (AP, EOP, NP), Kolesterol, "Botoxliknande" fylogenetisk O, Jojobaolja, Sheasmör, Bizabolol, E-vitamin, Panthenol och Allantoin.

259,00 kr

Powered by Snowfire