Yellow Rose Face Wash för blandat och fett hud, 200 ml (ord.pr 259kr)

FACE WASH FOR OILY SKIN, från grekiska märke Yellow Rose är rengöring för fett och blandat hy vilken fräschar upp huden samtidigt behåller naturliga balans, hjälper lösa upp tilltäppta porer och reglerar talg sekret. 

Formula med en blandning av naturliga ingredienser med renande effekt, denna ansikts tvättgel tar försiktigt bort överskott av lipider och föroreningar från epidermis, hjälper till att eliminera porer och reglera sebumsekretioner. 

Använda sig av

För daglig användning morgon och kväll. Applicera med en lätt massage på ett vått ansikte och skapa ett rikt skum. Ta bort med mycket vatten.

Ingredienser

Speciell blandning av aktiva ämnen och mjukgörare
En aktiv blandning som effektivt rengör och behandlar fet hud. Tar bort överflödig olja och lämnar huden mjuk, ren och fräsch.
Salicylsyra
Tar bort onödiga döda ytceller (mikroexfoliering) och reglerar talgutsöndringar.
Tea Tree Oil
Eterisk olja från det australiensiska tea tree (Malaleuca alternifolia). Det är ett naturligt antiseptiskt medel, som används för sin antiinflammatoriska aktivitet vid behandling av akne.
Propolis extrakt
Propolis är ett naturligt hartsartat ämne som produceras av bin. Naturligt konserveringsmedel med antiseptiska och läkande egenskaper.
Myrraxtrakt
Extrakt från det aromatiska hartset från Commiphora Myrrha-trädet, som har sammandragande, antiseptiska och antiinflammatoriska egenskaper.
Timianextrakt
Med mild antiseptisk effekt, perfekt för hudvård med tendens till akne.
Ichthammol
Komplex produkt som härrör från behandling av naturliga organiska mineraler, rik på organosulfater med antimikrobiell aktivitet.
Risproteiner
De bildar ett naturligt skydd, kompatibelt med huden, film med stärkande och återfuktande verkan.
Allantoin
Närande, lugnande och läkande medel. Hjälper till att reparera skadad hud och har antiinflammatoriska egenskaper

249,00 kr

Powered by Snowfire