Yellow Rose Face Cream för men, 50ml (ord.pris 749kr)

Yellow Rose Face Cream för men är återfuktande, antiag och firmande ansiktskräm för män. Speciellt produserad för men. Den absorberas omedelbart och lämnar huden tonad och jämn och mjuk. Den hjälper till att minska rynkor, fina linjer och mimiska linjer, ökar elasticitet och mindkar andra tecken på åldrande, ge en matt finish. 
Kliniskt testad effekt. Dermatologiskt testad.

Använda sig av
> Applicera dagligen, morgon och kväll, för att rengöra huden och massage försiktigt tills den absorberas. Lämplig för alla hudtyper.
Huvudingredienser
innehåller
Hyaluronsyra (hög, låg och extra låg molekylvikt), toning och antioxidant Ginseng-extrakt, antiwrinkle Oligopeptider ("Botox-liknande" -effekt och "Retinol-liknande" -effekt), fuktgivande och stramande marina Collagen och Elastin, antioxidantolivlöv och Vit textrakt, stärkande och toning-spårämnen (Zn, Mg, Cu), stärkande och ljusande silanoler, fuktgivande och skyddande Ceramider, a-Bisabolol, Sheasmör, antioxidant och hudkonditionering Oljaolja, Jojobaolja, Aloe Vera gel, Vitamin E , Koenzym Q10, fuktgivande polysackarid, gurkaxtrakt, allantoin och panthenol.

599,00 kr

Powered by Snowfire