Yellow Rose Collagen Emulsion bioactive serum Ampoule box 12x3ml. (ord.pr 746kr)

Collagen Emulsion bioactive Serum är återfuktande, rynkande och stärkande serum i emulsions form.

Den är baserad på det naturliga lösliga kollagenet och är lämpligt för behandlingar av ansiktet och området runt ögonen.

Lämplig för alla hudtyper.

Använda sig av
För daglig användning morgon och kväll. Applicera på ren hud med en lätt massage tills den absorberas. Den används ensam eller i kombination med andra ansiktsvårdsprodukter från Yellow Rose men också med lämpliga estetiska maskiner.
Grundläggande ingredienser
Naturligt lösligt kollagen
Kollagen är en viktig ingrediens i ung och frisk hud och hjälper huden att återfå sin glans och glans. Det har anti-rynk, stärkande och återfuktande egenskaper.
Fytosteroler
Med anti-rynk och fuktgivande egenskaper.
Kamomillolja
Används för sina lugnande och antiinflammatoriska egenskaper.
Avokado olja
Avokadoolja, som härrör från Persea Gratissima-frukt, är en källa till enkelomättade och Omega-3-fettsyror, vitamin E och har en hög koncentration av steroler (minskar förekomsten av tecken på åldrande och mjukar upp huden). Ökar hudens fuktbevarande nivåer och gör den mjuk och smidig.
Olivolja
Högkvalitativ naturlig olja som återfuktar och mjukar upp hudvävnad. Rik på en blandning av triglyceridestrar av basiska enkelomättade fettsyror (oljesyra, palmitinsyra och linolsyra), squalan och naturliga fenoler med starka antioxidantegenskaper. Det används traditionellt från antiken till idag för hudvård.
Soja lecitin
Örter mjukgörande, återfuktar och förbättrar hudens struktur.

649,00 kr

Powered by Snowfire