Yellow Rose CELLU - THERM fettreduserande gel, 250ml

Body gel för aktivering av mikrocirkulationen, rik på växtextrakt för att bränna bort fettdepoer.

Innehåller ett termo-aktivt ämne (metylnikotinat) som orsakar en lokaliserad värmande effekt på huden och bräner bort fett. Denna stimulering av hudens mikrocirkulation, liknar effekten av lokaliserad bastu, säkerställer maximal nytta av gelen utan långvarig massage. Förbättrar resultatet av kroppens bantning massage.

Varningar: Gravida får inte använda. Stark pepermint doft. Använd inte på känslig, skadad eller couperose hud. Undvik kontakt med ögon, ansikte, hals, byst, näsborrar, mun andgenital område. Tvätta händerna omedelbart efter användning. Vid missbruk spola grundligt med vatten.

OBS! Vi rekommenderar att du gör en toleranstest genom att applicera en liten mängd på armen. Irritation av huden i ett område större än den appliserad plats antyder överkänslighet för ingredienser och du bör sluta använda den.

Applicering:

Appliceras på område med tjock fett som t.ex lår, skinkorna, kärlekshantag, rygg eller magen morgon och kväll på ren hud med en lätt massage tills den absorberas. Undvik känsliga område.

Grundläggande ingredienser
Metyl Nikotinat
En metylester av nikotinsyra (derivat av vitamin B3). Termoaktiv substans som skapar värme och lokal rodnad på huden utan intensiv massage.
Salicylsyra -derivat
Med anti-celluliter.
Horsetail Extract
Tonic och sammandragande. Det stärker hudens skyddsmekanism, samtidigt som det stärker bindväven på grund av det höga innehållet av kisel.
Murgrönaxtrakt (Hedera helix)
Lugnande och med anti-celluliter.
Hästkastanjextrakt (Aesculus hippocastanum)
Stramar och stärker hudens struktur, stimulerar mikrocirkulationen. Den har toniska och sammandragande egenskaper.
Algextrakt (Fucus vesiculosus extrakt)
Alger är rika på näringsämnen, spårämnen, mineraler, proteiner och vitaminer. De är kända för sina fettlösande, anti-celluliter och avgiftande egenskaper. Återfuktar och förbättrar hudens struktur.
Mentol
Myntderivat med uppfriskande, uppfriskande egenskaper och stimulerande mikrocirkulation.
Klorofyll
Naturligt grönt pigment.
Allantoin
Närande, lugnande och läkande medel. Hjälper till att reparera skadad hud och har antiinflammatoriska egenskaper.

466,00 kr

Powered by Snowfire