Yellow Rose Bio-Gel med Liposomer 30 ml (ord.pr 776kr)

Bio-Gel med Liposomer från Yellow Rose är perfekt för daglig vård av ögonområdet och behandling av dess problem.

Hjälper till att hantera mörka ringar, kämpar mot väskor, återfuktar och förbättrar hudens elasticitet, vilket ger ett ungdomligt och strålande utseende.

Den är baserad på ett avancerat system för tillförsel av aktiva ingredienser till huden som består av liposomer och mikrosfärer.

Använda sig av
Används dagligen morgon och kväll på ren hud. Applicera med en lätt massage på ögonområdet med fingertopparna, från insidan till utsidan av ögonlocket. För att bättre absorbera produkten kan du göra mjuka tampongrörelser.

Det kan också användas som en ögonmask. Applicera ett tunt, jämnt lager runt ögonområdet i 20 minuter. Ta bort rester med vatten och tona huden med Yellow Rose Hyaluronic Toning Lotion.

Kombinerar effektivt med Yellow Rose Eye Contour Treatment.
Grundläggande ingredienser
Organiska kiselkomplex (Silanoler) Skyddade i mikrosfärer
Silanoler är organiska derivat av kisel, med anti-aging verkan (förebyggande och botemedel). De är mycket effektiva för att behandla ögonområdet och hantera dess problem (mörka ringar, svullnader, rynkor). Mikrosfärer är faktiskt mycket små behållare som gradvis släpper ut silanoler i huden, vilket garanterar bättre biotillgänglighet och större effektivitet.
Ceramider och fytosingosin
Lipidmolekyler som spelar en nyckelroll i cellmembranets struktur och funktion. De skyddar hydrolipidmembranet i huden och återfuktar det.
Hyaluronsyra
Starkt fuktgivande medel.
Liposomer med E -vitamin
E -vitamin är en kraftfull antioxidant, som skyddar huden från verkan av fria radikaler. Skyddad inom liposomer, absorption i huden är mer effektiv och resultatet långvarigt (långvarig antioxidant).
Liposomer med glykretinsyra
Glykretinsyra produceras av lakrits och har antiinflammatoriska och lugnande egenskaper. Skyddad i liposomer, absorption i huden är mer effektiv och effekten är långvarig (långvarigt lugnande medel).
Färgade mikrosfärer med antioxidant vitamin E.
Dessa speciella mikrosfärer skyddar E -vitamin och släpper ut det direkt på huden under applicering.
Veteproteiner
Med stärkande och återfuktande verkan.
Kamillextrakt
Används för sina lugnande och antiinflammatoriska egenskaper.
Den innehåller fortfarande
Morot- och gurkextrakt, β-karoten, d-Panthenol (Provitamin B5) och Allantoin.

649,00 kr

Powered by Snowfire