Bli återförsäljare av hudvårdsprodukter

Yellow Rose hudvårdsprodukter används idag av hudvårdssalonger och spa-anläggningar runt om i hela landet. Nu kan du bli återförsäljare av våra produkter och bidra till bättre behandlingar och hudvård för alla! Registrera dig redan idag på vår hemsida och kom igång med ditt nya uppdrag.

Vi har ett stort sortiment av ansiktskurer och ansiktsbehandlingar som varierar från vanliga ansiktskurer till lyxbehandlingar och ekologisk peeling i toppklass. Från oss kommer också organiska oljor som används för mjukgörande massage samt inpackningar och lerinpackning. Det gör oss till en av de grossister för hudvård som är mest flitigt anlitade i branschen.

Utveckling och kunskap

Att bli återförsäljare av produkter för Yellow Rose är både roligt och stimulerande. Tack vare vårt goda rykte som grossist för hudvårdsprodukter får du representera bara det bästa inom branschen. Hos oss kan du gå utbildning och lära dig mer om vårt produktsortiment. I våra kurser ingår både teori om hudvård och praktik i form av praktisk workshop och övningar i appliceringsteknik.

Du får välja mellan färdigförberedda behandlingar eller vi kan skryddasy en behandling till dina kunders behov. Alla Yellow Rose produkter kan användas med maskinbehandlingar som microneedling, Hifu, Ultraljud, Plasma pen och andra.

Bokning och Avbokningsregler

Alla kurser bealas 2 veckor innan kursstart eller vid bokning. Om du inte dyker upp på kursen så förlorar du 5000 kr inkl.moms. Undantag endast ifall du har giltigt läkarintyg eller avbokar kursen 2 veckor innan kurstart.

Antal deltagare

1-3 deltagare

Kurser vi erbjuder

 Betala eller delbetala med Klarna, KLIKA HÄR.

 

Vi letar ständigt nya partners till vår attraktiva produktserie. Fördelarna med att välja Yellow Rose som leverantör är många, bland annat:

  • Över 40 års erfarenhet inom hudvårdsbranschen.
  • Noggrant utvalt produktinnehåll. Inga krav att du måste handla en viss mängd produkter. 
  • Generöst marknadsmaterial. 
  • Höga vinstmarginaler för att öka din lönsamhet.
  • Utbildning av våra produkter om du inte tidigare är bekant med dem.
  • Stöd och support 

    Vill du bli återförsäljare och arbeta med Yellow Rose produkter? Kontakta gärna oss så berättar vi om vad som krävs för att du skall kunna arbeta med och sälja våra produkter.Välkommen till Yellow Rose!

 

Anmäll din intresse / boka kursdatum