Hyaluronic återfuktande ansiktsbehandling

 Hyaluronic ansiktsbehandling

Boka behandlingen HÄR.


Har du torr eller normal hud? Torr hud är ett vanligt problem bland många, speciellt under de kallare månaderna på året. Hyaluronic ansiktsbehandling är en stärkande och lugnande serie som ger intensiv återfuktning till din hud samtidigt som den har en föryngrande effekt. Den tillsätter kontinuerligt fukt till huden i upp till 48 timmar och motverkar effektivt torrhet. Hyaluronic peeling, serum, kräm och ansiktsmask är berikad med stärkande oligopeptder, blomextrakt och hyaluronsyra som återställer hudens volym och fyller i och reducerar rynkor. Hyaluronic är dessutom fri från parabenen. Rekommenderas för 35+. 

Indikationer
·                                 Torr, uttorkad, irriterad och känslig hud med små eller djupa rynkor

·                                 Minskning av hudens elasticitet

·                                 Trött hud utan lyster

 

Med Hyaluronic ansiktsbehandling får du:
·                                 Djup och varaktig hudhydratisering

·                                 Rynkfiller utan nålar

·                                 Utjämning och minskad grad av rynkor

·                                 Minskade stressymptom genom en "botox-effekt"

·                                 Stimulerad produktion av kollagen och elastin "retinol-effekt"

·                                 Ökad elasticitet

·                                 Volym och glans till huden, så kallad "Lipofilling-effekt"


Rekommenderad behandlingstid är 6 sessioner 2 gånger per vecka under 3 veckor. Nedan listas de produkter som lämpar sig för dig som söker en skonsam och effektiv behandling mot torr hy. Klicka på respektive produktlänk för att läsa mer om de olika produkterna och hur du använder dem för bästa möjliga resultat.

Hemvård - uppföljningsprodukter:


Beställ dina produkter snabbt och smidigt i vår webbshop. Har du frågor kring produkterna? Eller är du kanske osäker på vilken behandling som passar just dig och din hy? Kontakta oss så hjälper vi dig välja rätt.

Vill du bli återförsäljare av produkter från Yellow Rose? Hör gärna av dig så berättar vi mer! 

 

1. Rengör ansikte och hals med den återfuktande HYALURONIC rengöringsmjölk med blomsterextrakt. Tona huden och ta bort eventuella rester av rengöringsmjölk med HYALURONIC ansiktsvatten med blomsterextrakt. Skrubba huden med den enzymatiska HYALURONIC ansikts peeling med naturlig bambu och torkade Lotus blomma granulat. Massera skrubben över ansikte och hals med lätta cirkulerande rörelser. Lägg på ett tunt lager i 2 till 3 minuter för det proteolytiska enzymet kan arbeta. Fortsätt att massera peeling i 2 till 3 minuter och ta bort med HYALURONIC ansiktsvatten. Det rekommenderas att använda den enzymatiska peeling-gel en gång i veckan.

2. Massera försiktigt in den anti-ageing serum med "rynk-fillers" HYALURONIC BEAUTY ELIXIR. Smörj in på rynkor och uttryckslinjer. (Vid fet eller yngre hud rekommenderas att tillämpa det lätta HYALURONIC SERUM istället för HYALURONIC BEAUTY ELIXIR.) Tillsammans med serumet kan du också använda ultraljud i 2 till 3 minuter för att förstärka effekten av behandlingen.

3. Fortsätt att massera ansiktet och halsen med mjuka, cirkulära rörelser med hjälp av 24-timmars anti - ageing Hyaluronic kräm med "rynk-fillers" ingredienser tills den är nästan absorberat (insistera på rynkor, linjer uttryck och slapp hud).

4. Förbered HYALURONIC PEEL - OFF ANSIKTSMASK med Rosenblad. Blanda ca 25 g av pulvret mask med 50 ml vatten tills en jämn pasta bildas (25 g av pulvret är tillräckligt för att täcka hela ansiktet och halsen). Låt masken verka i skålen i 1 till 2 minuter för att lösa upp alla de aktiva substanserna. Applicera HYALURONIC PEEL-OFF ANSIKTSMASK med rosenblad över hela ansiktet och halsen. Låt masken verka i 20 minuter tills det torkar. Ta bort masken genom att dra bort den i ett stycke. Tona huden och rengör resterna med HYALURONIC ansiktsvatten.

5. Avsluta behandlingen med HYALURONIC SKÖNHET ELIXIR följt av HYALURONIC Kräm. I fall av fet eller yngre hud är det rekommenderat att tillämpa den lätta HYALURONIC SERUM istället för HYALURONIC SKÖNHET ELIXIR.

 Produkter för behandling: