Aknebehandling


Har du problem med akne och är i behov av en vårdande och effektiv behandling? Akne uppkommer när det bildas överproduktion av fett som leder till inflammation i talgkörtlarna. Detta är vanligt vid exempelvis hormonella rubbningar. Vid tonåren är det som vanligast, men även i vuxen ålder kan man få det vid stress, graviditet, amning och av p-piller. Yellow Rose erbjuder resultatrika produkter för behandling av akne. Produkterna är anpassade för olika symptom som ofta förekommer hos fet hud, samt efter hudens känslighet. I serien hittar du såväl rengöringsvård som krämer.

Vanliga indikationer på att man har problem med akne kan exempelvis vara finnar i ansiktet och på rygg/bröst, stora porer som ofta är i behov av porrengöring, vita och svarta pormaskar samt inflammerade finnar. Genom kontinuerlig och korrekt behandling kan du bli av med din akne. 

 

Våra produkter för aknebehandling ger dig:


·                                 Noggrann rengöring utan att torka ut eller irritera epidermis

·                                 Vitalisering av epidermis som lämnar en klar, tonad och balanserad hy

·                                 Normalisering av talgproduktionen

·                                 Skydd mot bakteriell inflammation

Rengör din hud med vårdande behandlingsprodukter från Yellow Rose och upplev skillnaden. Nedan listas de behandlingar som lämpar sig för dig som vill bli av med din akne på ett effektivt och skonsamt sätt. Klicka på respektive produktlänk för att läsa mer om de olika produkterna. 

Produkter för Aknebehandling:

 Kontakta oss:

Beställ dina produkter enkelt och bekvämt i vår webbshop. Har du frågor eller funderingar kring våra produkter eller undrar vilken behandling just du ska välja? Då är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig till rätt val

Önskar du bli återförsäljare av våra produkter? Hör av dig till oss så berättar vi mer!

 

Rengöring:

Rengöringsgel YELLOW ROSE FACE WASH.

Ansiktsvatten:

YELLOW ROSE LOTION ASTRINGENTE (A)sammandragande ansiktsvattnet

Exfoliering:

Exfolierande gel PRO - P - GEL. Denna gel inte har exfolierande mikrogranuler men har Fruktsyror och salicylsyra för micro-exfoliering. Massera försiktigt gelen över ansiktet och låt den verka i ca 3 minuter. Fortsätt genom att ta bort det som en skrubb med mycket mjuka rörelser och rengör resterna med ansiktsvatten ASTRINGENTE (A).

EXTRA:

CREME AU CAMPHRE För inflammerad Akne och mycket fet hud. Massera in YELLOW ROSE CREME AU CAMPHRE på rengjort ansikte med lätta cirkulerande rörelser. Lägg ett tunt lager av krämen i ungefär 3 minuter. Försök att ta bort det mesta av kräm (ta inte bort den helt) genom att klappa med en fuktad bomullstuss med ansiktsvatten ASTRINGENTE (A).

Ansiktsmask:

Välj efter hudens tillstånd, lämplig Yellow Rose behandlingsmask (av de 5 tillgängliga). Applicera masken över ansiktet (undvik ögonkonturen) och låt den verka i ungefär 15 till 20 minuter.

YELLOW ROSE EYCALYPTUS MASK: Den mest kraftfulla behandlingsmasken från YELLOW ROSE sortimentet för acnebenägen hud. Innehåller även oljeabsorberande, naturliga mineraler men uppvisar mindre renande egenskaper än YELLOW ROSE PURIFYING ENZYMATISK ansiktsmask.

YELLOW ROSE PURIFYING ENZYMATISK ansiktsmask med enzymer: Den starkaste rengörande masken i sortiment för fet och acnebenägen hud. Lämplig för att rengöra, normalisera fet produktion men har också aktiva ingredienser för att behandla problemen med fet och acnebenägen hud.

YELLOW ROSE MASQUE Chlorophylle: Fuktgivande och lugnande ansiktsgelmask. Lämplig efter djuprengöring av huden. 15 till 20 minuter efter applicering bildar masken en elastisk film. Ta av masken i bitar och rengör resterna med ansiktsvatten ASTRINGENTE (A), (direkt efter applicering av masken är det också möjligt att tillämpa en gasbinda över masken. I det här fallet när masken har torkat ut, är det skalade bort i ett stycke).

YELLOW ROSE MASQUE ASTRINGENTE: Rengöring och sammandragande mask. Utmärkt för att krympa vidgade porer och reglerar överflödig hud fet.

YELLOW ROSE NATURLIG GRÖN CLAY MASK: Rengörande, vitaliserande och normaliserande mask med grön lera. Mest lämplig för blandat och fet hud, samt för yngre.

Serum:

Serumet YELLOW ROSE LOTION ASTRINGENTE (B). Den förbättrade sammandragande porminimerande serum. Massera en ampull med lätta cirkulerande rörelser på hela ansiktet, främst på problemområden.

Ansiktskräm:

Avsluta behandlingen med återfuktande och normaliserande ansiktskrämen YELLOW ROSE CREME HYDRATANTE NORMALISANTE. Om hudåkommorna är mer krävande, avsluta behandlingen med den akne hudfärgade CREME AU CAMPHRE TEINTEE. Använd direkt för att täcka brister eller blanda ihop med den vita - färgade CREME AU CAMPHRE att få önskad hudfärg.